logo

Om Pysselstaden AB


Pysselstaden Nacka AB grundades 2003 med en fast övertygelse att tiden var mogen för en personligare fastighetsförvaltare som verkligen tar kundens önskemål och problem på allvar. En förvaltare som aldrig skulle skylla på att saker och ting hamnat mellan stolarna.

Vi lovade oss redan från början att ha en öppen dialog mellan oss och våra kunder för att ständigt kunna utveckla verksamheten. Vi är en förvaltare med ett äkta engagemang, vår organisation är effektiv och slimmad för att garantera dig en hög servicenivå.

Från dag ett får du en personlig kontaktperson som hjälper dig oavsett ärendenummer eller förvaltningsområde.
En trygg arbetsmetod som fallit i god jord hos nybildade- och etablerade bostadsrättsföreningar, bygg- och anläggningsföretag och privata fastighetsägare. Utöver det får du tillgång till vår omfattande kunskapsbank som förbättrar boendemiljön, höjer fastighetsvärdet och sänker driftskostnaderna.

I dagsläget har vi över 100 nöjda kunder över hela Stor-Stockholm. Välkommen till en driven förvaltningspartner som jobbar extra hårt för att du ska bli riktigt nöjd.

logo


Ragnar Jönåker VD/ägare , text tex text text text text tex text text text text tex text text text text tex text text text.


Vår vision

Pysselstaden AB
skall uppfattas av kunder och personal som en etablerad och trygg samarbetspartner med mycket god kunskap inom sitt segment.

Segmentet består av heltäckande teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter. Tjänster skall genomföras genom snabba återkopplingar, proaktivt arbete, nytänkande och trevligt bemötande.

Bolaget skall hjälpa sina kunder med kostnadsbesparingar av fastighetsdrift. Bolaget skall vara attraktivt för nya medarbetare genom att fungera och uppfattas som en intressant och utvecklande arbetsplats som skall ligga i framkant avseende teknik och synen på medarbetare.
Våra värderingar

Pysselstaden AB
skall uppfattas med stor professionalism. Vårt sätt att arbeta såväl i kundprojekt som i interna uppgifter skall kännetecknas av yrkesskicklighet och seriositet. Medarbetare skall vara väl skickade för de uppgifter de åläggs att utföra och stödjas av kompetent ledning och för ändamålet anpassad metodik.

Långa kundrelationer: Långsiktiga kundrelationer skall eftersträvas för att såväl säkerställa största möjliga kundnytta i projekten som för att effektivisera vårt eget säljarbete. Vi skall växa med våra kunder.

Utvecklande arbete: Genom intressanta kunduppdrag och genom att arbeta med aktuell teknik skall en utmanande och stimulerande miljö erbjudas medarbetarna. Allt efter det att individens erfarenhet ökar kommer han/hon att ges större och mer komplexa uppgifter. Alla skall ges möjlighet att utvecklas.

Lönsamhet: Pysselstaden AB skall uppvisa god lönsamhet.


Kontakta oss: Vi hoppas att ni fått en bra bild av oss och ser fram emot en fortsatt diskussion, vänliga hälsningar från oss på Pysselstaden AB