logo

Väkommen till Pysselstaden AB

Fastighetsförvaltning

"Företaget med stort hjärta och stora ambitioner"

Pysselstaden AB har som affärsidé att verka inom fastighetsförvaltning med ett engagemang, kundfokus och en kvalitetspolicy som är anpassad efter de krav och behov en fastighetsägare/bostadsrättsförening har och skall ställa på sin förvaltning.

Företagets verksamhetsområden är att tillhandahålla tjänster som teknisk- och ekonomisk förvaltning, upphandling, konsultation och förmedling av underleverantörstjänster inom nämnda segment.

Företagets ledning och personal har mångårig erfarenhet av branschen. Pysselstaden AB består utöver den egna organisationen av ett omfattande nätverk av företag vilka täcker samtliga behov inom fastighet- och byggsektorn.

Pysselstaden AB skall vara attraktivt för våra medarbetare genom att fungera och uppfattas som en intressant och utvecklande arbetsplats som skall ligga i framkant avseende teknik, struktur och synen på medarbetare. Pysselstaden AB skall erbjuda våra befintliga och nya kunder vår kunskap och tillgänglighet..

"Vi sitter i fina lokaler placerat i Gamla Stan"


Ovan dessa två textrutor tänker jag mig en bild på Stockholms slott.

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok.

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. Det blev allmänt känt på 1960-talet i samband med lanseringen av Letraset-ark med avsnitt av Lorem Ipsum, och senare med mjukvaror som Aldus PageMaker.