Välkommen i höstrusket.

Känner du att hösten ganska ofta bara är en transportsträcka till julen och att du helst skulle vilja gå i ide så att du slipper den, då kan det här vara sidan för dig.

Jag älskar hösten och har samlat på mig massa bra tips och idéer på vad man kan roa sig med i väntan på vintern. Här hittar du recept på smaskiga saker att laga i höstrusket och jag kommer med lite enkla förslag på aktiviteter för både vuxna och barn.
Mitt fösta och bästa tips måste ändå vara att känna efter vad just du tycket om att göra. Sätt dig ned med ditt val av dryck och fundera en stund på vad du föredrar att göra, är du en utemänniska eller en innemänniska? Gillar du att tillverka saker eller vill du ha saker som är färdiga? Tycker du om att läsa, lyssna eller titta på saker?

När du har gjort det så kan du ta del av de tips och idéer jag har att erbjuda här och se om du kan få lite inspiration till ditt eget höstmys.

För mig är hösten det perfekta tillfället att tillåta mig själv att drömma och ägna tid åt det där jag kanske velat göra men skjutit upp i brist på tid och på grund av att jag prioriterat annat.


Vem är jag då?


Mitt namn är Annelie Reinberg och jag pluggar Webbutveckling, det här är mitt första försök till att bygga en hemsida.